Skip to content
Nyhet

Uno-X utviklingsgruppe på besøk i Finland

De fem gymnastene som i år utgjør Uno-X utviklingsgruppe deltok i forrige uke på treningssamling med det finske landslaget.

De norske gymnastene tilbragte tre fulle treningsdager sammen med det finske landslaget i tilrettelagte omgivelser på det olympiske treningssenteret i Kuortane. Turnarenaen innehar den største treningshallen for turn i Norden, og er del av et imponerende anlegg som huser flere olympiske idretter.

På samlingen jobbet de norske gymnastene med nye elementer og kombinasjoner før neste sesong. Samlingen var en fin arena for både gymnaster og trenere til å dele av kunnskap og erfaringer med dyktige kollegaer, i tillegg til å stifte bekjentskap med gymnaster vi ofte møter i internasjonale konkurranser.
Vi takker det finske landslaget for samarbeidet.

Uno-X utviklingsgruppe er et nytt konsept som turnlandslaget tester i 2024. Tanken bak å etablere en utviklingsgruppe er å legge til rette for utvikling i et langsiktig perspektiv. I år består gruppen av fem gymnaster på seniorlandslaget. Dette er Hannah Onyinye Ifeanyi, Amalie Norvang Dalene, Christine Victoria Kubon, Marie Nilsen Rønbeck og Keisha Abdullah Lockert.

Les mer om Uno-X utviklingsgruppe her.

F.v: Hannah Onyinye Ifeanyi, Amalie Norvang Dalene, Christine Victoria Kubon, Marie Nilsen Rønbeck og Keisha Abdullah Lockert.