Skip to content
Nyhet

Norsk deltakelse i World Challenge Cup i Varna

Landslagssjef turn kvinner, Antonio Egri, har tatt ut de to førsteårsgymnastene Hannah Onyinye Ifeanyi og Keisha Abdullah Lockert til å konkurrere i World Challenge Cup i Varna i Bulgaria.

Kvalifiseringen går over to dager og startet i går, torsdag. Konkurransen startet med skranke for de norske jentene. I skranke utførte Hannah en øvelse med høyere vanskelighetsgrad enn hun har gjort tidligere. Det ble en liten feil, men hun fikk likevel en solid poengsum på 11.550 poeng som plasserte henne på 20. plass av 31 gymnaster. Keisha hadde en veldig fin gjennomføring og fikk sin høyeste poengsum i skranke med 11.950 poeng som resulterte i 16. plass.

Keisha Abdullah Lockert med en fin gjennomføring i skranke i World Challenge Cup i Varna.

I dag, fredag, fortsatte kvalifiseringen med bom og frittstående. I bom gjorde Hannah en god øvelse som vi har blitt vant til å se. Det resulterte i en poengsum på 12.400 og 13 plass av 37 gymnaster. Keisha hadde en liten feil og havnet på 26. plass med 11.400 poeng.

I frittstående fullførte Hannah konkurransen med en gjennomføring uten store feil og endte på 27. plass av 33 gymnaster, mens Keisha klinket til med nok en personlig bestenotering på 12.200 poeng som plasserte henne på 18. plass.

Verken Hannah eller Keisha var langt unna å kvalifisere til finale, og skal vi tro landslagssjefen så er det nok ikke så altfor lenge til finaleplassene kommer for de talentfulle gymnastene.
World Challenge Cup-konkurransen i Varna var siste konkurranse denne vårsesongen. Begge jentene har hatt en positiv utvikling første halvdel av 2024 og vokst mye som turnere på seniornivå. Vi gleder oss til å følge dem begge videre i år

Resultater fra konkurransen vil bli lagt ut på FIG sin resultatside her.