Skip to content
Nyhet

Sølvmedalje til Sandnes Turnforening i junior nordisk!

Det ble stor spenning i miksklassen i Lund, Sverige, hvor Sandnes Turnforening berget mesterskapets sølvmedalje etter en knallsterk prestasjon i frittstående! De får miksklassens høyeste frittstående karakterer med 16.750 og leverer solid i trampett og tumbling! Gratulerer!

I herreklassen holder Oslo Turnforening seg fast i kampen om medalje, men som dessverre glipper i trampett og tumbling og 4. plassen er en realitet. Gutta leverer meget sterkt i frittstående, nest høyeste karakterer i herreklassen med 16.350!

Øvrige norske tropper som deltok, var Beitstad i miksklassen som tar en fin 6. plass. Kvinneklassen er beinhard og våre utøvere fra Oslo Turnforening tar en 8.plass, Sandnes Turnforening en 10. plass. Gutta fra Laksevåg Turn og Idrettslag gjennomfører godt, men tar 6. plassen i nok et tøft selskap.

Mye erfaring og utvikling er høstet, Norge ryster Norden i frittstående og det lover godt for fremtiden!

Gratulerer!

Her finner du alle resultater.