Skip to content
Nyhet

Norge klar for Nordisk i Lund!

I helgen vil TeamGym junior samles i Lund, Sverige, for å delta i det prestisjefylte Nordiske mesterskapet. Arrangementet gjennomføres fra 18. til 21. april, men selve konkurransen finner sted lørdag 20. april.

Norge blir representert av følgende klubber: Sandnes i miks-og kvinneklassen, Oslo kvinne-og herreklassen, Beitstad i miksklassen og Laksevåg i herreklassen. De vil konkurrere i forskjellige øvelser i frittstående, tumbling og trampett og de er klare til å vise sitt beste på den nordiske scenen.

Starttidene for konkurransene er som følger:

  • Miksklassen starter klokken 10:30
  • Kvinneklassen starter klokken 13:50
  • Herreklassen starter klokken 16:45

For de som ikke har mulighet til å være til stede på arrangementet personlig, vil konkurransen bli strømmet direkte her. Billetter til konkurransen er tilgjengelige, og du kan sikre deg din plass ved å kjøpe billetter her.

Livescore til konkurransen blir tilgjengelig her.

Vi ønsker våre utøvere fra Sandnes, Oslo, Beitstad og Laksevåg lykke til i konkurransen!