Skip to content
Nyhet

Norske utøvere høster suksess i Trisome Games 2024

Den norske herreturntroppen dro 19. mars mot Tyrkia med store forventninger om å delta i verdensmesterskapet for utøvere med Downs syndrom, en begivenhet de har ventet på i hele 4 år. Trisome Games 2024 ble avholdt i Antalya, Tyrkia, fra 19. til 26. mars. Med 28 nasjoner som konkurrerte i 8 forskjellige idretter, var det andre Trisome Games en virkelig global affære. Norge var representert med 6 dyktige utøvere, alle fra Oslo Turnforening.

Under ledelse av trenere Jim McKay og Andrea Falck Næstby, imponerte Amund Korsmo Sæther, Joakim Hylland, Joakim Larsen, Lars Jakob Lundh, Petter Baumann Haavik og Victor Goiziou-Andersen med strålende resultater. Resultatene fra årets Trisome Games er en ren fortsettelse av den imponerende prestasjonen fra Special Olympics World Games Berlin 2023!

I tøff konkurranse fra blant annet det italienske landslaget, utmerket Amund seg med en sølvmedalje i ringer, Joakim H. tok bronse i bøylehest, mens Victor vant gull i frittstående, sølv i hopp og bronse i All-around. Gratulerer så mye, dette er et virkelig medaljedryss!

Vi er utrolig stolte av våre utøvere og ser frem til flere spennende konkurranser, både nasjonalt og internasjonalt. Dette inkluderer ParaGym Challenge 2024 og International Friendship Competition i Lørenskog til høsten, hvor gutta fra Oslo også skal delta.