Skip to content
Nyhet

Sportslig leder og trener for Bergens Turnforening

Bergens Turnforening søker Sportslig leder for apparat turn i en 100% stilling.
Vi har pr. d.d. 84 gymnaster med 8 seniorer, landslagsutøvere både for junior og senior, samt flere grupper, med ca 50% fordeling mellom turn kvinner og turn menn. Vi verdsetter meget høyt vårt hovedmål «Dagens trening gir motivasjon til neste» Dvs. at klubbens overordnede mål er trivsel, ikke meritter. Vi ser etter en trener med kompetanse, relevant utdanning og kursing, og har erfaring med internasjonal konkurranser. Kvalitet i treningene er en selvfølge. Vår forventning er at vedkommende er en person som klarer å bygge team med sine andre trenere og at lederegenskapene er å vise vei, i trygge og engasjerende omgivelser.

Som Sportslig leder, får du ansvar for å følge opp trenere sportslig og ikke minst det å skape et godt samarbeids miljø. Du vil rapportere direkte til daglig leder i foreningen. Du må ha god kommunikasjons forståelse både til dine medtrenere, samt ut til gymnaster og foresatte. Bergens Turnforening har en profesjonell drift som baseres på gode rutiner og gode verktøy for å holde kontroll og forutsigbarhet
Vår framtid i apparat turn vil være spennende men også krevende, men vi kan love gode betingelser og en god arbeidsplass for rett person.

Kontaktperson: Asle Pedersen
E-post: asle@bergensturn.no