Skip to content
Nyhet

Vel gjennomført landslagssamling og gjennomkjøring i helgen!

Helgen 01.-03.03 gjennomførte turn kvinner landslagene årets andre landslagssamling i Haslehallen. Det var en innholdsrik samling hvor det i tillegg til å være trening som normalt på fredag og søndag, også ble arrangert gjennomkjøring på lørdag.

På fredag ​​trente gymnastene på lignende vis som de gjør før en konkurransedag, mens lørdagen gikk til å konkurrere i gjennomkjøringen, som ble dømt av flere av våre internasjonale dommere. Gjennomkjøringen var åpen for gymnaster uten for landslaget, og fungerte som den første uttakskonkurransen til Nordisk Mesterskap (05.-07.04). Den andre uttakskonkurransen vil være Unni & Haralds pokaler (16.-17.03) om under to uker.

Resultater fra gjennomkjøringen.
Topp 5 juniorer:
Alexandra Ore (Holmen Tropp & Turn),
Lilja Hagerup (Oslo Turnforening),
Nora Jordhøy (Oslo Turnforening),
Leah Kristine Aarum (Nedre Glomma Turnforening),
Pernille Strøm (Aalesunds Turnforening).

Topp 5 seniorer:
Selma Andrea Halvorsen (Oslo Turnforening),
Keisha Abdullah Lockert (Oslo Turnforening),
Hannah Ifeanyi (Oslo Turnforening),
Mari Kanter (Holmen Tropp & Turn),
Juliane Amalie Tøssebro (Bergens Turnforening).

På søndag var jentene så heldige å få jobbe med piruetter og artisteri sammen med landslagssjef i rytmisk gymnastikk, Elisabeth Paisieva. Dette var ifølge landslagssjef Antonio Egri, en super erfaring for jentene, og definitivt noe vi har lyst til å gjøre igjen. Samarbeid mellom turn kvinner og de andre konkurransegrenene i NGTF er noe vi ser på som svært nyttig da det er mange kompetente trenere man kan lære av på tvers av konkurransegrenene. Vi håper å få til flere slike samarbeid i tiden fremover.
Til slutt gjenstår det å ønske alle lykke til på Unni & Haralds! Vi ses der.