Skip to content
Nyhet

Uno-X forlenger samarbeidet med NGTF!

Alex-Guindos i Uno-X, generalsekretær Mona Kristiansen og president Torgeir Pedersen sammen med turnlandslagene

Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) og Uno-X Mobility forlenger sponsoravtalen for landslagene i turn kvinner og turn menn.

President i NGTF, Torgeir Pedersen, er veldig fornøyd med at avtalen med Uno-X forlenges med tre år. Han ser positivt på det videre samarbeidet med Uno-X.

– Ved å skrive under på en forlengelse av sponsoravtalen med NGTF viser Uno-X at de ønsker å bidra til en langsiktig prestasjonsutvikling av norske turntalenter. Vi er stolt over samarbeidet med Uno-X som strekker seg tilbake til 2019, og jeg er sikker på at vi har flere fine år i vente sammen.  

Alex-Guindos i Uno-X, generalsekretær Mona Kristiansen og president Torgeir Pedersen sammen med seniorlandslaget turn kvinner.

Alex Guindos, COO i Uno-X Mobility Norge er også godt fornøyd med at avtalen videreføres.

– Det er fantastisk! Utøverne på landslagene er ekte forbilder for tusenvis av barn og unge som drømmer om å bli som dem. Turn er kanskje den mest komplette aktiviteten, som danner grunnlag til en sunn livstil, og bygger mental og fysisk robusthet. Landslagene er ekte MOT-ambassadører.

Alex er tidligere turner og godt involvert i turnmiljøet. Han vet hvor viktig turn er på alle nivå. Verdiene til NGTF er også noe han kjenner igjen hos sin egen virksomhet, og derfor mener han det er viktig og riktig å være med å løfte idretten opp og frem.

– Idrett og spesielt turn er en fantastisk plattform på mange måter. Her bygger man kultur, utvikler seg sportslig og menneskelig og får virkelig trigget vinnerinstinktet. Det gjenspeiler også virksomheten vår, vi skal sørge for å få frem de beste prestasjonene, sier Alex.

Landslagskapteinene Jakob Gudim Karlsen og Maria Tronrud med Alex Guindos i Uno-X, generalsekretær Mona Kristiansen og president Torgeir Pedersen.

Maria Tronrud og Jakob Gudim Karlsen, som er kapteiner på landslagene, er også glade for at avtalen med Uno-X forlenges. De har begge vært på landslaget i flere år og presiserer at samarbeidet med Uno-X er svært nyttig.

– Det å ha Uno-X som sponsor betyr ekstremt mye for oss som utøvere, men også for turn-Norge. Det hjelper oss å nå nye høyder og støtter oss på veien dit! Ved å ha Uno-X som sponsor får vi i tillegg muligheten til samarbeide med MOT, noe som vi syntes er veldig stas. Det at Uno-X velger å støtte turnlandslagene synes vi er ekstremt kult og vi vet hvor heldige vi er som får den muligheten, det er vi takknemlig for.

Uno-X har vært sponsor for landslaget turn menn siden 2019 og kvinnene siden 2021. Avtalen som er skrevet under på nå sikrer et videre samarbeid mellom turnlandslagene og Uno-X frem til og med 2026.