Skip to content
Nyhet

Sagene IF turn søker sportslig leder!

Sagene IF turn søker sportslig leder!

Sagene IF turn startet sin aktivitet i 2019 og er en ung turnklubb. Vi holder til i Bjølsenhallen, men skal flytte inn i en ny basishall for turn på Voldsløkka når den står klar. Turngruppa har om lag 130 medlemmer fordelt på 4 grupper, men har stor pågang og ventelister. Vi er en breddeklubb som driver med troppsturn. Alle våre medlemmer er barn og unge, og våre trenere er også ungdommer fra egen klubb. Turngruppa vokser fort og behovet for kompetanse er stort. Vi søker derfor nå etter en sportslig leder som kan lede arbeidet med å utvikle turngruppa og våre turnere videre.

Kompetanse og erfaring: Må ha fylt 18 år. Tilstrekkelig turnkompetanse til å bygge en breddeklubb i troppsturn for barn og ungdom (U19 år). Praktisk erfaring som leder og trener for barn og ungdom er viktig for oss. Trenerkurs og sikkerhetskurs i turn er en forutsetning. Egen erfaring fra turn og fysisk aktivitet vil telle positivt.
Kjennskap til norsk barneidrett og barneidrettsbestemmelsene vil telle. Personlig egnethet vektlegges mest.

Egenskaper: Flink med barn og ungdom, inkluderende, ansvarsfull.
Arbeidssted: Bjølsenhallen.
Stillingsprosent: Etter avtale (minimum 40%)
Arbeidstid: Sagene IF turn har treninger tir-fre kl. 16.30 og 20.30.
Lønn: Etter avtale.
Politiattest: Politiattest må fremvises i tråd med idrettens lov.
Tiltredelse: Så raskt som mulig.

Søknad sendes på epost til post@sageneif.com, søknadsfristen er løpende.

Kontaktperson: Vibeke Thiblin
E-post: dagligleder@sageneif.com