Skip to content
Nyhet

Hammer Turn søker engasjerte trenere!

Hammer Turn søker engasjerte trenere!

Velkommen til Hammer Turn, en spennende reise der gymnastikk og turn blomstrer! Forankret i den moderne Kjennhallen fra 2016, har vi et sterkt tilbud med rundt 1300 medlemmer, fra små på 2 år til dedikerte voksne deltakere. Vår visjon er å skape gode aktivitetstilbud gjennom gleden av gymnastikk og turn.

Hammer Turn har et lidenskapelig trenerteam, bestående av tre fulltidsansatte trenere, nærmere 50 timeansatte som ledes av vår sportslig- og daglige leder. Vi verdsetter et støttende miljø som oppmuntrer til trenerutvikling og inspirerer våre utøvere til å nå sitt fulle potensial.

Vi søker nå entusiastiske og pålitelige trenere som vil være med på å forme fremtidige turnstjerner. Erfaring er en fordel, men det viktigste er motivasjon, kreativitet og ekte kjærlighet for å jobbe med barn.

Vi trenger en som har lyst til å bidra i WAG-teamet vårt 4-5 dager i uken.
Vi søker timetrenere, med mulighet for fast stilling for den rette kandidaten. Vi ønsker både deg som vil jobbe med konkurransepartier og deg som vil bidra til treningsglede på våre breddepartier.

Nøkkelord:

Tropp, Turn kvinner/WAG, Turn Menn/MAG, RG

Kontaktperson: David Jensen
E-post: administrasjon@Hammerturn.no