Skip to content
Nyhet

Paraturnfest og enorm idrettsglede i Elverum

Paraturnfest
I helgen ble det arrangert nasjonal paraturnkonkurranse for 6. gang i Elverum, denne gangen i ny drakt: ParaGym Challenge!

President, Torgeir Røinås Pedersen, ønsket alle velkommen og åpnet konkurransen i Terningen Arena, som for første gang arrangerer ParaGym Challenge. Hallen var fylt med over 30 glade og spente parautøvere fra Elverum, Skjeberg, Stabekk og Oslo.

Blant utøverne var det flere som hadde deltatt på sommerens Special Olympics World Games i Berlin; og da var det selvsagt naturlig å hedre Julie Adele Fjeldengen og Sanna Margrethe Nes fra Skjeberg Turn, Sofia Mathisen fra Stabekk Turn, og Victor Goiziou-Andersen og Joakim Hylland fra Oslo Turnforening, med blomster. Av hele 16 gull til Norge i Special Olympics, sto utøverne våre for 12 gull. Det var utrolig stas for de yngste å se rollemodellene sine i aksjon.

I aksjon: Amund Korsmo Sæther (Oslo Turnforening) i skranke.

Helgen ba på høy aktivitet og engasjement, bredde og mangfold, og samtidig holdt på konkurransens egenart. Alle barn, ungdom og voksne fra 6 år og oppover var invitert til å bli med. Kiosksalg med sveler og hjemmebakte kaker fra engasjerte paraturnforeldre i Elverum Turn, falt i svært god smak hos de tilreisende! Det er veldig gledelig å se at paraturn vokser og gror, og at det stadig er nye klubber som tar del i den årlige paraturnfesten.

Dagen ble avsluttet med hinderløype og pizzafest for både store og små, etterfulgt av paraturnkurs som ble tatt veldig godt i mot.
Vi gratulerer alle gymnaster og trenere med flott innsats og gode prestasjoner!
Tusen takk til Elverum Turn som gjorde det mulig å arrangere et så flott arrangement!

Det var mye idrettsglede å se hos deltakere fra Elverum Turn i sin oppvisning.

Kanskje klubben din ønsker å arrangere neste års ParaGym Challenge?
Det er ingenting i veien for å ta kontakt med oss i NGTF om du har noen spørsmål vedrørende søknad. Send en e-post til nicolai.jacobsen@gymogturn.no.
Mer informasjon om utlysningen finner du her!

Resultater fra ParaGym Challenge 2023: