Skip to content
Nyhet

Lørenskog Gymnastikklag søker trenere til turn i skolen/etter skoletid og apparatturn jenter/gutter.

Lørenskog Gymnastikklag søker trenere til turn i skolen/etter skoletid og apparatturn jenter/gutter.

Lørenskog Gymnastikklag er i stor vekst og har i dag over 700 medlemmer fordelt på breddepartier, turn etter skoletid, paraturn, apparatturn jenter og gutter. Vi har også turn i skolen og andre grupper på dagtid. Vi søker etter deg som vil bli med på laget og bidra til at alle kan oppleve mestring, turn- og idrettsglede sammen med vårt hyggelige trenerteam. Turn i skolen og turn etter skoletid, er på dagtid. Apparatturn jenter og gutter er på kveldstid og helger (rulleringsordning). Vi holder til i Kjennhallens turn- og flerbrukshall, i Lørenskog. Stillingene er på timebasis. Det er tenkt 3 stillinger, men har man den rette kompetansen kan man vurdere dette som en større stilling.

Personlige egenskaper:
– Pedagogisk,
– Positiv og inkluderende
– Engasjert

Ønsket tiltredelse: Snarest

Søknader vurderes fortløpende
https://lorenskoggym.no/trenere-sokes/

Kontaktperson: May Gunn Madsen
E-post: post@lorenskoggym.no