Skip to content
Nyhet

Ny utdanningskonsulent!

Benjamin Backofen (30 år) er ny utdanningskonsulent i Kompetanseavdelingen i NGTF.

Benjamin går inn i teamet som blant annet jobber med kursadministrasjon, utvikling og revidering av kurs og oppfølging av trenerutviklere. Han har sine styrker i formidling, kreativt utviklingsarbeid og planarbeid.

Benjamin kommer fra stillingen som trenerveileder i Norges Bueskytterforbund. Der har Benjamin vært ansvarlig for utvikling og gjennomføring av Bueskytterforbundets kurs for trenere. Han har også hatt ansvaret for samlinger og konferanser.

I tillegg til å ha internasjonal trenerutdanning i bueskyting fra World Archery Excellence Centre i Lausanne i Sveits har Benjamin de siste årene i tillegg vært deltaker på Olympiatoppens Trenerløfte 1 og 2.

Idretten er for Benjamin en arena for mestring, selvutvikling og vekst. Det er noe han virkelig brenner for. Det å være en person som betyr noe, for noen er skikkelig fint sier han. Han understreker at det å se mennesket bak utøveren, er vel det som er det mest sentrale i trenerrollen.
Benjamin er opptatt av å skape kurs som fasiliterer for læring hos kursdeltakeren.

På fritiden utvikler Benjamin en app for bueskyting. Han spiller valthorn og trener boksing. I tillegg er han også en dyktig fotograf. Deltakere på årets ALT-konferanse fikk se Benjamin bak kamera stort sett hele tiden.

Vi ønsker Benjamin velkommen til gym og turn!