Skip to content
Nyhet

Suksess i Disability Artistic British Championship

Etter en bemerkelsesverdig deltakelse ved Disability Artistic British Championship, har Ingrid Haaland Aas, sammen med sitt støtteapparat, mye å glede seg over. Mesterskapet markerte en spennende reise, fylt med gode prestasjoner og minnerike øyeblikk.

Betydningsfull gjestedeltakelse
Ingrids mangekampresultat landet henne på en sterk 2. plass med 43.250 poeng. Hennes dyktighet og engasjement skinner spesielt med en 1. plass i frittstående med 12.150 poeng, og en solid 3. plass i skranke med 10.950 poeng. Det er imidlertid verdt å merke seg at Ingrid deltok som gjest, noe som dessverre utelukket henne fra den offisielle premieutdelingen sammen med de andre deltakerne. Likevel sørget arrangøren for at Ingrid fikk den annerkjennelsen hun fortjente. Etter den formelle seremonien ble hun kalt til podiet for å motta både medalje og sertifikat.

Alle resultatene fra Disability Artistic British Championship finner du her.

Trener Mária Homolová (til venstre) og Ingrid Haaland Aas med velfortjent medalje og sertifikat. Foto: NGTF.

Mesterskap med mye lærdom!
Mesterskapet, med sitt sterke fokus på inkludering og prestasjon, var en givende opplevelse både for Ingrid og hennes trener, Mária Homolová.

– Jeg er veldig glad og vil takke dere for all hjelp, og for at vi fikk dette til å bli en virkelighet. Selv om resultatene kanskje ikke var det absolutte høydepunktet av Ingrids talent og ferdigheter, har mesterskapet gitt henne økt motivasjon til å arbeide enda hardere og utforske nye høyder, forteller Homolová til NGTF.

Mesterskapet vil forbli en kilde til inspirasjon og styrke for Ingrid og hennes støtteapparat, som ser frem til å fortsette reisen videre.

Verdt å merke seg er at NGTF har etablert et eget arbeidsutvalg dedikert til å hjelpe alle med å finne sin egen plass innenfor idretten vår, enten det dreier seg om toppidrett og konkurranse, eller bredde og lavterskeltilbud.