Skip to content
Nyhet

Ny assisterende generalsekretær

Øistein Lunde (NTB)
Øistein Lunde (NTB)

Vi ser frem til å ønske Øistein Lunde velkommen som ny assisterende generalsekretær.

Øistein Lunde kommer fra en stilling som organisasjonssjef i Skiforbundet. Han har jobbet i Skiforbundet i 16 år og hatt flere ulike roller i organisasjonen, som blant annet rådgiver for generalsekretæren og leder for ansatte og administrasjon i krets. Frem til august 2023 var han konstituert generalsekretær i ni måneder.

I en pressemelding publisert av Skiforbundet sier Øistein at han ser frem til nye utfordringer i Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Han skal starte i stillingen som assisterende generalsekretær i januar 2024.

Vi ønsker Øistein velkommen til oss!

Foto: Øistein Lunde (NTB)


Fant du det du lette etter?

Norges Gymnastikk- og Turnforbund

Sognsveien 73

Postboks 5000, 0840 Oslo

+47 21 02 90 00

gymogturn@gymogturn.no