Skip to content
Nyhet

Søk på tilskuddsordningen

Hovedformålet til Trøndelag Gymnastikk- og Turnkrets er å legge til rette for aktivitet innenfor gymnastikk og turn. Aktiviteten skal gjenspeile verdiene som forbundet sentralt har satt som mål.

Inkluderende – Ambisiøse – Kompetent


Retningslinjer tilskuddsordning

TGTK Søknadsskjema om tilskudd fra kretsen 2023

Alle som oppfyller de generelle kriteriene kan søke om tilskudd, men kretsen vil prioritere de som bidrar til økt aktivitet og som tydelig viser bruk av verdiene som er satt sentralt av forbundet. Inkluderende – Ambisiøs – Kompetent. Det er mulig å søke tilskudd både før og etter avhold arrangement/tiltak. Søknader som sendes i forkant vil ha høyere prioritet enn søknader sendt etter avholdte tiltak/gjennomførte arrangementer. Det vil ikke være mulig å søke tilskudd for noe som er avholdt/gjennomført foregående år.

  • Generelle kriterier: – Betalt kretskontingent og andre fordringer til kretsen – Vært representert på siste kretsting (unntak vurderes for nyetablerte lag) – Være representert på lagsmøter/sonemøter som kretsen avholder – Søkt innen de fristene som er satt og oppfyller de krav som stilles
  • Det er mulig å krysse av for flere tilskuddsordninger i samme skjema, men beskriv dette også i søknadsteksten.
  • Max. file size: 50 MB.