Skip to content
Nyhet

Årets jurymedlemmer!

For første gang arrangerer vi Gymnastics Awards hvor det er ønskelig å kaste glans over de som har gjort en ekstraordinær innsats for idretten vår. Frem til 15. september 2023 har alle medlemmer mulighet til å nominere kandidater i prisene: Årets klubb, Årets trener og Årets anlegg. Innkommende nominasjoner vil bli fremlagt en uavhengig jury som vil plukke ut topp tre kandidater + vinner i hver kategori.

Årets jurymedlemmer er:

Karen-Marie Ellefsen

Karen-Marie Ellefsen (tidligere programleder og ekspertkommentator i NRK)

Karen-Marie har gjennom over 40 år vært journalist, programleder og ekspertkommentator i NRK-sporten. Hun har blant annet kommentert turn i en årrekke.

Morten Bråten

Morten Bråten (Olympiatoppen – OLT)

Morten er fagansvarlig for motorikk- og ferdighetsutvikling i Olympiatoppen. Han har tidligere vært landslagsturner og medlem i forbundsstyret til NGTF.

Torkell Seppola

Torkell Seppola (Norges Idrettsforbund – NIF)

Torkell er ansatt som seniorrådgiver for kompetanseutvikling i NIF og har tidligere vært ansatt i NGTF. Han har en lang fartstid i norsk idrett på flere ulike ledd og nivå.

Stig Nilssen

Stig Nilssen (Norges Gymnastikk- og turnforbund – NGTF)

Stig har en lang fartstid i NGTF som både tillitsvalgt og ansatt. I dag jobber han som utstyrs- og anleggsrådgiver og har stått i bresjen for anleggsutviklingen i forbundet de siste årene.

Har du spørsmål?

Camilla Sandhaug Johnsen