Skip to content
Nyhet

Sjekk den nye hallen i Søgne!

Søgne Turnforening har fått ny flott basishall. Hallen har allerede vært i bruk siden nyttår, men det var 26. august at den offisielle åpningen fant sted.

Aktivitetsflaten er på 25 x 45 meter og det er et stort grop område med hev/senk groper, klossegrop og to nedsenkede trampoliner. I tillegg rommer hallen en trampolinebane, frittståendefelt, miniapparater for skranke, svingstang og ringer samt en rekke skumapparater og annet utstyr for breddepartiene. I sum gjør dette at anlegget er godt tilrettelagt for både bredde- og konkurranseaktiviteter. Under åpningsdagen 26. august var det «åpen hall» og det myldret med glade barn i alle aldre.

Fornøyde trenere og ansatte i Søgne Turnforening. Fra venstre Tuva Reisvaag, Malin Stubstad, Lisa Himberg, Karoline Bakke og daglig leder Heidi Ingebrigtsen. 

I byggeperioden har det vært tett dialog med kommunen og de ulike leverandørene. Daglig leder Heidi Ingebrigtsen er tilfreds med sluttresultatet. «Vi er fornøyde med absolutt alt i den nye hallen! Vi har også klart å rekruttere nye trenere og vi merker at trenerne nå er veldig motiverte til å delta på kurs». Med tanke på bruk av anlegget i skoletiden, opplyser Heidi at de også har god dialog med rektorene på ungdomsskolen og den videregående skolen som ligger «vegg i vegg» med idrettsanleggene. 

Mariell og Linnea trives som trenere i Søgne Turnforening.

Har du spørsmål innen utstyr og anlegg, ta kontakt med:

Stig Nilssen

workRådgiver anlegg og utstyr