Skip to content
Nyhet

TURNTRENER 30-50% STILLING

Turntrener 30-50% Stilling

DFI Tropp & Turn i Drøbak søker nå turntrener til stilling på 30-50%. Som trener i DFI vil du jobbe i team med andre trenere og trene barn, ungdom og voksne på faste partier, blant annet vårt konkurranseparti innen turn kvinner.

Vårt konkurranseparti innen turn kvinner søker trener 3-4 dager i uken, samt til konkurranser, samlinger og andre aktiviteter. Gymnastene på partiet er i alder 7-16 år og konkurrerer på krets- og nasjonalt nivå. Som trener på dette partiet vil du være underordnet hovedtrener. I tillegg er det ønskelig at du er villig til å trene vårt breddeparti for voksne og andre partier ved ønske/behov. Her har du mulighet til å være med å forme din egen stilling. Arbeidstid vil være innenfor kl. 15.30-21.30 i hverdager og helger etter avtale. Det er i mange tilfeller mulig å kombinere jobben med annen jobb eller studier.

Ønskede kvalifikasjoner
• Du er over 18 år
• Du har erfaring med turn eller troppsgymnastikk
• Du evner å sette deg inn i nye ting
• Du samarbeider godt med andre og ser hver enkelt gymnast
• Du er bevisst din rolle som forbilde for barn og unge
• Du er tydelig og rettferdig
• Du kan fremvise plettfri politiattest

Vi kan tilby
• Aktiv arbeidsplass i vår plasthall i Drøbak
• Godt arbeidsmiljø sammen med ivrige trenerkollegaer
• Stilling som tilsvarer 30-50% arbeidstid
• Lønn etter avtale
• Muligheter for utvidet stilling på sikt
• Utviklingsmuligheter gjennom kursing

Send søknad og CV til turn@dfi.no

Kontaktperson: Julie Berge
E-post: turn@dfi.no