Skip to content
Nyhet

Ås Turn søker trener for parkour og troppsgymnastikk

Ås Turn søker trener for parkour og troppsgymnastikk

Parkour
Ås turnforening ønsker å tilby Parkour, som et nytt treningstilbud denne høsten, og søker en hovedtrener for partiet. Du har kunnskap og erfaring med Parkour, gjerne både i speed run og tricking/freestyle. Som hovedtrener for Parkour vil du få en spesielt spennende rolle med å være med på å utforme et helt nytt tilbud til barn og ungdommer i Ås.

Guttesatsing tropp / konkurranseparti
Som ny satsing vil vi også tilby guttesatsing som et ekstra tilbud for gutter og ikke-binære utøvere på Troppsparti og Konkurranseparti. Målet er å samle en time ekstra i uka for å trene på ferdigheter, sette konkrete mål og styrke det øvrige tilbudet som turnerne får i sitt parti. Tilbudet vil formes etter deltakergruppen. Det er en bonus om trener for Parkour også kan være hovedtrener for dette partiet.

Konkurransepartiet
Vårt konkurranseparti søker en erfaren hjelpetrener. Du er over 18 år, og har erfaring med troppsgymnastikk, og gjerne frittstående.

Ønsket kvalifikasjoner og egenskaper:
• Relevant erfaring med turn, troppsgymnastikk eller parkour
• Gode samarbeidsevner
• Et positivt forbilde for barn og ungdom

Alle treninger foregår på ettermiddag og kveld i hverdager, i vår splitter nye turnhall i Ås Hallen. Ønsket oppstart så snart som mulig.

Kontaktperson: Helene Opedal
E-post: trenerkontakt@asturn.no