Skip to content
Nyhet

Sprek og glad Administrasjonskonsulent

Vi ønsker en administrasjonskonsulent i 80 % stilling hos Tromsø Turnforening (TTF).

Vi ønsker en administrasjonskonsulent i 80 % stilling hos Tromsø Turnforening (TTF), med mulighet for utvidelse. TTF er nå på utkikk etter en medarbeider som har bakgrunn innenfor markedsføring, sports management eller lignende. Du vil, sammen med styret, ha en sentral rolle i å utvikle turnforeningen på en bærekraftig måte. Tromsø Turnforening er en tradisjonsrik og godt etablert forening som vi ønsker at du skal være med å videreutvikle. Vi søker deg som vil ta ansvar og er motivert til å drifte foreningen med en god og stødig hånd.

For mer utfyllende informasjon om stillingen, gå til linken her: Stillingsannonse Tromsø Turnforening

Kontaktperson: Ane Birgitte Berg
E-post: ane.berg@tromsoturn.no