Skip to content
Nyhet

Turntrener søkes i Bergen – TIF Viking sportsdrill

Turntrener søkes i Bergen – TIF Viking sportsdrill

TIF Viking sportsdrill søker etter turntrener til å bli med å trene utøverne våre. De er en ivrig og flink gjeng med utøvere i alderen 7-18 år, som ønsker å bli enda bedre turnere – og håper du vil hjelpe oss! Du må være fylt 18 år, og kunne lære fra deg god grunnteknikk, samt øvelser som smetterling, flikkflakk og brooverganger.
Vi driver med idretten sportsdrill, som er en kombinasjon av øvelser med drillstav, dans og turn. Kan minne litt om rytmisk gymnastikk, selv om det ikke helt helt likt. Sjekk oss ut på Instagram om du er nysgjerrig på hvordan idretten ser ut. Vi er opptatt av stor trivsel på trening, samt at hver enkelt skal få mulighet til å bli sitt beste. Vi har godt miljø med fokus både på å være sosiale og ha det hyggelig sammen, og for å trene hardt og målrettet.
Vi planlegger primært turntreninger på Zinken Hopp skole (ligger rett ved bybanen, stoppet etter Lagunen), tirsdager i 2-3 timer innen tidsrommet 1630-1930. Parallelt vil det foregå drilltrening, og du vil bli kjent med de andre trenerne våre og er ikke den eneste voksne tilstede. Utøverne deles inn i mindre grupper basert på alder og ferdigheter.

Skriv noen linjer om deg selv, din bakgrunn innen turn, og din eventuelle erfaring som trener, så hører du fra oss.
Lønn etter avtale.

Vi håper du har lyst til å bli en del av gjengen vår enten du er student som søker motiverende deltidsjobb, profesjonell turntrener som vil bli kjent med en ny idrett, eller noe helt annet!

Kontaktperson: Ingrid Kleiven
E-post: ingrid.kleiven@gmail.com