Skip to content
Nyhet

Hannah og Jakob er nybakte norgesmestere!

I helgen foregår NM junior i Haslehallen og på lørdagen var det duket for mangekamp og lagkonkurranse. Etter dagens konkurranser ble det klart at Oslo TF ikke bare arrangør av mesterskapet, men de har også Norges 3 beste kvinnelige juniorer samt Norges beste juniorlag for både jenter og gutter! Jakob Kvamsøe fra Bergens TF tok gullet hjem i mangekamp!

Oslo TF tapetserte pallen under NM junior. Fra venstre Keisha A. Lockert, norgesmester Hanna O.Ifeanyi og Tilde Løkka Stølen
Kasper Berntsen (Oslo TF) peker smilende på den nybakte norgesmesteren Jakob Kvamsøe fra Bergens TF. Til høyre lagkompis Ivan Maltsev.

For det var nemlig Hannah Onyinye Ifeanyi fra Oslo TF som vant jentenes mangekamp med 48.300 p. og med det er hun nybakt juniornorgesmester! Lagvenninnene Keisha A. Lockert og Tilde L. Stølen tok henholdsvis andre- og tredjeplassen med 48.000 og 46.400 p.

Vinner av gutteklassen og dermed norgesmester ble Jakob Kvamsøe fra Bergens TF med 73.700 p. Kasper Berntsen og Ivan Maltsev (begge Oslo TF) tok 2. og 3.plassen med henholdsvis 72.150 p og 71.300 p.

1. plass: Oslo TF, 2. plass: Hoppensprett turn Jessheim, 3. plass: Tromsø TF
1. plass: Oslo TF, 2. plass: Oslo TF, 3.plass: Holmen Tropp og Turn

Oslo Turnforening tok storeslem på hjemmebane, og vant lagkonkurransen både for turn kvinner og turn menn.

Øvrige resultater finner man her

Gratulerer til alle medaljevinnere! I morgen er vi klare for apparatfinaler!