Skip to content
Nyhet

Historisk gull i World Challenge Cup!

En glad gjeng fra Varna, f.v.: Espen Jansen (Sebastian sin trener, men for anledningen dommer), Sebastian Sponevik, Sofus Heggemsnes, Valentin Skrypin og sittende foran, Jacob Gudim Karlsen. Foto: Arrangør

Sofus Heggemsnes fra Oslo TF sto for bragden under World Challenge Cup i Varna, Bulgaria søndag. Sofus klinket til og vant svingstangfinalen med 13.833 poeng, 0,1 poeng foran nestemann. Sofus var tydelig og med rette veldig stolt av prestasjonen og kunne fortelle NRK følgende «Jeg ble rørt da jeg sto på pallen og så det norske flagget på toppen. Jeg prøvde å brenne det øyeblikket inn i minnet, forklarer den overlykkelige gullvinneren». Hele saken hos NRK kan du lese her.

Gullet smakte nydelig!

I tillegg imponerte Sebastian Sponevik fra Hoppensprett med sølv i hoppfinalen med 14.300, snaut 0,5 poeng unna vinneren. Dette er Sebastian sinn andre World Cup/World Challenge Cup og du har hodet med deg som første års senior for å kunne prestere på dette nivået allerede nå.

Imponerende sølv til Sebastian.

Her kan dere se resultatene fra finalen

To resultatlister vi kan bli vandt med!

Det er bare å bøye seg i støvet og gratulere.

For jentene ble det også en opptur med en meget sterk 5. plass i frittståendefinalen for Marie Nilsen Rønbeck fra Oslo TF.

Marie godt fornøyd

Vi har ikke fått tilgang til resultatservice fra arrangør, men de vil bli lagt ut på FIG sin resultatside her etter hvert.