Skip to content
Nyhet

Alle drømmer er like mye verdt!

I 2023 arrangeres SOWSG2023 i Berlin fra 17. til 25. juni. Special Olympics World Games er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemming som gir dem mulighet til å konkurrere uansett ferdighetsnivå. Lekene i Berlin blir de 16. lekene i rekken i Special Olympics World Games. Over 7000 utøvere skal konkurrere i 26 ulike idretter. Disse kommer fra 190 land.

Møt vår delegasjon som skal til Special Olympics World Games Berlin 2023:

Hele troppen består av 44 utøvere og 23 ledere fra totalt ti idretter. 

I tillegg er vi så heldige å ha to dommere med oss til Berlin! Brenda Garbin og Nedelina Nedelcheva skal dømme RG og Turn.

Når våre gymnaster reiser til Berlin, vil de ikke bare konkurrere, men også få muligheten til å møte og samhandle med utøvere fra andre land. Dette er en fantastisk mulighet til å utveksle erfaringer, kultur og vennskap på tvers av grenser.

Vi ønsker våre gymnaster all mulig lykke med siste finpuss før avreise til Special Olympics. Uansett resultatet er de allerede vinnere for oss, og deres deltakelse i dette arrangementet er en inspirasjon for oss alle. De representerer håp, stå-på-vilje og ikke minst NIFs visjon «idrettsglede for alle»! Idretten er en arena der alle skal få lov til å drømme så stort de vil!

Du kan lese mer om arrangementet her.