Skip to content
Nyhet

Ny kollega!

Camilla Sandhaug Johnsen (27) har blitt ansatt som administrasjonskonsulent i NGTF. Stillingen er fast og vil tilhøre avdeling organisasjon. Hun vil ha varierte arbeidsoppgaver og ansvarsområder som blant annet omfatter daglig oppfølging av henvendelser fra medlemmer og klubber, forbundets hjemmesider, NGTFs lisensordning med mer.

Camilla fullførte en bachelorgrad i Sport Management ved Norges Idrettshøgskole våren 2021. I tillegg til bachelorgraden har hun en fagskoleutdanning i dans fra Bårdar Akademiet, og har jobbet som profesjonell danser. Hun kommer fra ett års engasjement i Norges Håndballforbund, og gleder seg stort til å ta fatt på, og bli bedre kjent med gym-og turnsporten.

Camilla er ansatt fra 11. april 2023, og vil ha kontorplass på forbundskontoret ved Ullevål Stadion i Oslo.

Velkommen til oss, Camilla!

Camilla Sandhaug Johnsen