Skip to content
Nyhet

Jakob med 7. plass i hoppfinalen i VM!

Jakob Kvamsø klatrer en plass på resultatlisten og ender på en 7. plass med 13.150 poeng under hoppfinalen i VM i turn for juniorer. At han kom til finalen er en stor prestasjon og han følger opp dette med en ny sterk konkurranse i dag. Jakob gjorde to gode opp, men med noen få skritt i landingene.

Jakob kunne fortelle at han var veldig godt fornøyd med finalen selv om hoppene ikke var helt helt perfekte, men det var først og fremst en spennende og veldig gøy opplevelse å få stå i en VM finale.

Trener Marius Uta legger også til at det er en veldig nyttig og god erfaring for videre satsing å få turn et slikt mesterskap og de er klare for å prestere enda bedre i fremtiden.

Alle resultatene fra VM junior inkludert dagens hoppfinale finner du her.

Jakob med finale og en god lagprestasjon i kvaliken

Jakob Kvamsøe fra Bergens TF gjør en kjempeprestasjon under VM i turn for juniorer i Antalya og kvalifiserer seg som åttendemann for hoppfinalen med 13.533 under kvalifiseringen. De åtte beste fra hvert apparat går til finalen. Finalen går søndag 2. april fra kl. 13.00.

Meget fornøyd finalist i Jakob kvamsøe.
Foto: Christian Uta.

Norge gjør også en veldig god lagkonkurranse nesten helt uten feil og de kjører opp mot maksimalt av sitt potensial. Det holder til en 22. plass i lagkonkurransen av 36 lag med 148.262 poeng.

F.v.: Kasper Berntsen, Ivan Maltsev og Jakob Kvamsøe. Foto: Marius Uta

Jacob blir også best i mangekamp og ender på 33. plass av 117 gymnaster med 75.464 poeng. Det gjør at han er fjerde reserve til mangekampfinalen. Ivan Maltsev fra Oslo TF ender på en 68. plass med 72.164 poeng og Kasper Berntsen fra Oslo TF ender på en 73. plass med 71.697 poeng. Alle tre gjorde personlig bestenotering i mangekamp under en internasjonale konkurranse og noe mer enn det kan man ikke forvente så det er veldig bra levert av våre gutter.

Alle resultatene fra dagens kvalifisering for guttene finner dere her.