Skip to content
Nyhet

Et godt VM for jentene

Fornøyd gjeng etter sin VM-konkurranse. F.v.: Kristine Hammarø, Christine Kubon, Hannah Ifeanyi og landslagstrener Joanna Uracz. Foto: Arrangør

Fornøyd gjeng etter sin VM-konkurranse. F.v.: Kristine Hammarø, Christine Kubon, Hannah Ifeanyi og landslagstrener Joanna Uracz.
Foto: Arrangør

Jentene våre turnet sin kvalifisering i junior.VM i turn i går, torsdag, og kan si seg godt fornøyd med gjennomføringen. Jentene endte til slutt på en 23. plass av 37 lag med 89.596 poeng.

Kristine Hammerø fra Aalesunds TF blir beste norske gymnast i mangekamp med en 50. plass av totalt 122 gymnaster med 45.431 poeng. Hannah Ifeanyi fra Oslo TF ender på en 64. plass med 44.098 poeng, mens Christine Kubon fra Laksevåg T&IL ender på en 107. plass med 40.066 poeng. Beste plassering i enkeltapparater blir Hannah med sin 26. plass i bom med 11,700 poeng.

Landslagstrener Joanna Uraca kan fortelle at hun er veldig fornøyd med gjennomføringen i bom og frittstående. I skranke må enkelte elementer stabiliseres litt mer før det sitter, men de har fått nyttig erfaring fra et stor mesterskap og vet hva som må forbedres i den videre utviklingen. Joanna anser uansett mesterskapet som vellykket.

Alle resultatene fra konkurransen kan dere se her.

Informasjon om livestream og konkurransetidspunkter av alle finaler finner dere her.