Skip to content
Nyhet

Uttak av gymnaster til junior-VM

I helgen ble det avholdt juniorsamling i Leirskallen, som i følge landslagssjef Antonio Egri var «veldig produktiv og som viser at jentene har gjort store fremskritt». På samlingen deltok både landslagsgymnastene samt 7 hospitanter.

Hospitanter og landslagsgymnaster

Lørdag var det også gjennomkjøringskonkurranse med uttak for junior-VM i Tyrkia. Alle jentene konkurrerte, med både stort fokus og selvtillit.

Det ble landslagsgymnastene Hannah Onyinye Ifeanyi (Oslo TF) og Kristine Pettersen Hammerø (Aalesunds TF), samt Christine Victoria Kubon (Laksevåg Turn- og IL) som kvalifiserte seg – og blir dermed det norske laget som får konkurrere i junior-VM i Antalya, Tyrkia 29.mars til 2.april. Joanna Uracz reiser som trener, og Anne Torill Nordli skal dømme i konkurransen.

Vi gratulerer med uttaket!

Christine V. Kubon, Hannah O. Ifeanyi og Kristine P. Hammerø