Skip to content
Nyhet

Første Ifact Norges cup turn menn gjennomført med mye bra turn

Stavanger TF arrangerte i helgen årets første Norges cup med til sammen drøyt hundre deltakere. Dette var første konkurranse med oppdatert LUM og obligatoriske øvelser i tillegg til de selvvalgte for klasse 11 – 12 år, 13 – 14 år og 15 – 16 år. Det var spennende å se hvordan nye LUM ble gjennomført og det ble gjennomført mange gode øvelser. Spesielt gledelig var det å se øvelsene i bøylehest/sopp og vi ser allerede at mange gymnaster har hatt fremgang.

Alle resultatene får du via SportEvent Systems her. Sofus Heggemsnes fra Oslo TF vant seniorklassen og viser god form mot EM. Jakob Kvamsøe fra Bergens TF vinner juniorklassen og viser at han er i form før avreise til junior VM seinere i mars. Resten av laget til junior VM skal tas ut i disse dager.

I klassen 15 – 16 år vant Mikal Hammersland fra Sotra LUM konkurransen, mens Ivan Maltsev fra Oslo vant selvvalgt. I klassen 13 – 14 år var det Thomas Kjønsberg og Emil Kristensen Axberg som vant henholdsvis LUM og selvvalgt og de bytte plass og endte på 2.plass i konkurransen de ikke vant.

Tromsø TF er arrangør av neste konkurranse i Norges Cup 29. – 30. april. Invitasjon finner dere her med påmeldingsfrist 1. april!