Skip to content
Nyhet

Frivillig under EUROGYM 2024?

Har DU lyst til å jobbe frivillig og skape fantastiske idrettsøyeblikk under EUROGYM i 2024?

Frivillighetsportalen er endelig lansert! Se HER.

Vi leter etter entusiastiske og dedikerte frivillige som vil være med å gjøre EUROGYM 2024 til et vellykket arrangement. Som frivillig vil du få muligheten til å jobbe sammen med andre engasjerte og positive mennesker, skape nye bekjentskaper og bidra til å skape en fantastisk atmosfære på arrangementet. Du vil få oppleve arrangementet fra innsiden og få være med på alt som skjer bak kulissene. Vi trenger mange frivillige, og forventer å bli en gruppe på ca. 400 personer. Bli med i frivillig-teamet vårt og hjelp oss å skape minner for livet for alle som er involvert i EUROGYM 2024.

Hva kan jeg jobbe med som frivillig?

Som frivillig vil du få muligheten til å være involvert i ulike områder som informasjon, service, logistikk, markedsføring og teknisk gjennomføring. Du vil få opplæring og støtte fra erfarne ledere som vil hjelpe deg med å utvikle ferdighetene dine og lære deg nye ting.

Teknisk gjennomføring

Frivillige innenfor teknisk gjennomføring kan jobbe med alt som omhandler gjennomføring av oppvisninger, show og seremonier tilknyttet dette.

Informasjon

Frivillige i informasjon skal stå på infostand og svare på spørsmål. I tillegg trengs det frivillige kontaktpersoner for alle deltagende land. Her er det en fordel om du snakker flere språk.

Media og markedsføring

Arbeidet med markedsføring gjøres i stor grad før selve arrangementet, men under arrangementet trengs personer som kan bistå i f.eks. pressearbeid og arbeid med sosiale medier, video og bilder.

Logistikk

Innenfor logistikk trengs frivillige som kan bistå med å lage planer for å gjennomføre transport av deltagere både før, under og etter arrangementet. I tillegg er ivaretagelse av overnatting et viktig område innenfor logistikk.

Service

Her trengs det frivillige som kan jobbe med bl.a. mat, sikkerhet, førstehjelp, frivillighetsvelferd, workshops, fun zone, oppvisningsarenaer o.l. Innenfor frivillighetsvelferd trengs det frivillige som kan ta godt vare på andre frivillige og sørge for god kommunikasjon, samt at alle frivillige får pauser, mat og gode opplevelser. 

For mer informasjon ta kontakt med volunteer@eurogym2024.com.