Skip to content
Nyhet

Inspirerende landslagssamling for turn kvinner

I helgen var senior- og juniorlandslaget samlet i Haslehallen. I tillegg til landslagsgymnastene, fikk også tre hospitanter prøve seg. Juniorene hadde blant annet gjennomkjøringskonkurranse på lørdagen. Gjennomkjøringen er en del av uttaket til VM junior som går av stabelen i Antalya (Tyrkia) i månedsskiftet mars/april.

På søndag hadde vår hovedsponsor Uno-X tilrettelagt for praktisk matlagingskurs og ernæringsforedrag i lokalene til The Flying Culinary Cirkus. Her ble vi møtt av Nicki Strobel, Performance Chef på Uno-X Pro Cykling Team. Nicki ga gymnastene ulike oppskrifter på både frokost, lunsj og middag. Gymnastene ble delt inn i lag, og kjempet om å lage de beste rettene basert på de utdelte oppskriftene. Etter å ha smakt seg gjennom blant annet smoothie, overnight oats, bananpannekaker, laks i teriyaki og kyllingsalat, fikk gymnastene grundig innføring i viktigheten av å spise nok mat, samt få i seg mat med næringsinnhold både med tanke på prestasjon og restitusjon.

Vi takker så meget for lærerik, inspirerende og mettende opplegg, sponset av Uno-X Forsyning. For flere bilder, se NGTFs instagramside

Helgens vinner-rett
Hannah, Mali og Anna
Hedda, Amalie og Antonio