Skip to content
Nyhet

532 dager til Eurogym i Bodø

Mike Geza, Hanne Jørgensen, Birgit Iversen, Irina Solem, Julie Abelsen, Hlif Thorgeirsdottir, Ricardo Lima og Agnes Hartmann

Nå går det i full fart mot Eurogym 2024 i Bodø!

Siste helg var fire medlemmer av European Gymnastics (EG) sin breddekomite på befaring i Bodø. Arrangementskomitéen til Eurogym fikk presentert alle sine planer for arrangementet, og tatt de med for å se på arenaene for all aktiviteten. Vi har fått positive tilbakemeldinger og EG gleder seg til å ønske 5000 ungdommer fra hele Europa velkommen til Bodø. En flott by med mange gode fasiliteter som passer utmerket for dette arrangementet.

Nå går planleggingen av Eurogym og European Gym for Life Challenge fort, og det er mye som skal være på plass den kommende våren. Arrangementskomitéen har hyppige møter rundt bestilling av utstyr, logistikk for transport, overnatting og bespisning (det skal serveres over 100.000 måltider denne uken!), og selvfølgelig det viktigste – alle oppvisningene, seremonier og galla. Allerede i mai ønsker vi alle delegasjoner velkommen til Bodø til infomøte om Eurogym og European Gym for Life Challenge. Da skal alt være klart, slik at alle delegasjoner føler seg trygg på at dette blir det beste Eurogym og European Gym for Life Challenge noen gang!

Hold av datoen

Eurogym arrangeres 14. – 18. juli 2024 og dagen før arrangeres European Gym for Life Challenge, nemlig 13. juli 2024.

For å håndtere et så stort arrangement er Norges Gymnastikk- og Turnforbund avhengige av frivillige. Frivillige som er glad i andre mennesker, glad i å hjelpe, glad i idrett og arrangement og som ønsker å gjøre en forskjell. Vi vil derfor lansere Frivillighetsportalen 01. mars. Save the date! Vi kommer med mer informasjon når det nærmer seg.

Eurogym og European Gym for Life Challenge 2024 i Bodø blir en turnfest vi aldri sett maken til! Vi ønsker hele Norges Gymnastikk- og Turnforbund velkommen til Bodø i juli 2024 – om det er som turner, en gruppeleder, en trener, en frivillig eller som publikum. Vi gleder oss til å se dere alle!