Skip to content
Nyhet

Juniorlandslaget klare for 2023!

17. – 20. januar ble årets første samling for juniorlandslaget til turn menn avholdt på Jessheim. Landslaget gleder seg nå til ny sesong med spennende aktiviteter og konkurranser hvor junior VM og EYOF er to av høydepunktene for flere av gymnastene!

Sebastian Dyngeland (Stavanger TF), Jakob Kvamsøe (Bergens TF), William Sønsteng (Hoppensprett turn), Joshua Ifeanyi (Oslo TF), Brian Rugland (Kristiansands TF), Ivan Maltsaev, Kasper Berntsen (begge Oslo TF), Phillip Lieske (Bergens TF), Noah Støvne-Bjørnsen (Trondhjems TF), Amund Hetland (Sandes TF).

Hele juniorlandslaget var samlet, totalt 10 gutter, hvor fire av dem er nye på juniorlandslaget (Brian, Noah, Philip og Amund). 

Samlingen varte i fire dager, med to treningsøkter per dag, noe som er nytt for flere i gjengen. Øktene besto av både element-trening, kondisjonstrening, og styrketester. Landslagets fysioterapeut Fredrik Pettersen var også på plass og gjennomførte blant annet testing. Det ble også tid for å planlegge kommende sesong, både for utøverne og trenerne, sammen med landslagssjef Robert Hirsch og juniorlandslagstrener Odin Nielsen. 

Odin Nielsen har nylig gått inn som landslagstrener for junior og yngre junior. Sammen med Robert Hirsch har han dermed ansvar for å trene og videreutvikle det norske juniorlandslaget. 

Samling for juniorlandslaget 17. – 20. januar, Jessheim.

I tillegg til mange treningsøkter, hadde de også tid til å ha det gøy sammen utenfor hallen. En av dagene dro hele gjengen på bowling sammen, og avsluttet kvelden med pizza. 

Utøverne fikk gjennomført mange gode økter, og er nå klare for alt som skal skje i 2023, vi ønsker juniorlandslaget masse lykke til!