Skip to content
Nyhet

Antonio Egri er ny landslagssjef turn kvinner

Det er en glede å kunne informere om at Antonio Egri er ansatt hos oss som ny landslagssjef for turn kvinner i 100% stilling fra 1. februar 2023. Han innehar denne stillingen til 31. desember 2024, med mulighet for forlengelse.

Antonio er i dag konstituert i stillingen ut januar måned i 80%. Før NGTF konstituerte han i den stillingen var han landslagstrener for turn kvinner i 50% stilling. Antonio har vært hovedtrener for turn kvinner i Oslo Turnforening fra 2013.

Han har i landslagssjefstilling ansvaret for arbeidet med landslagene primært på senior- og juniornivå, og har med det en viktig og sentral rolle i å videreutvikle norsk kvinneturn.

Vi ser fram til å bli ytterligere kjent med Antonio, og ønsker han lykke til i det videre arbeidet!

Antonio Egri

workLandslagssjef turn kvinner