Skip to content
Nyhet

Sola Turn søker daglig leder

Er du sporty nok til å bli DAGLIG LEDER i Sola Turn?

Du trenger ikke beherske araber-flikkflakk, men må ha personlige egenskaper, kompetanse og lyst til å bidra til bygging og profesjonalisering av klubbens organisasjon, i tillegg må du trives med å ta vare på og utvikle mennesker på alle plan; kollegaer, trenere, frivillige og ikke minst medlemmene.
Turn er lagidrett og du blir en del av et sterkt team.

Sola Turn er klubben som våger – og nå trenger vi en daglig leder som vil våge sammen med oss. Med mer enn 1500 medlemmer, regionens flotteste turnanlegg og ny hall under planlegging, går vi en fantastisk spennende fremtid i møte.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt på mail: leder@solaturn.no

Søknadsfrist: Snarest mulig – vi tar inn kandidater til intervju fortløpende.

SOLA TURN SØKER DAGLIG LEDER

SE FINN ANNONSE HER

Kontaktperson: Tony Machin
E-post: leder@solaturn.no