Skip to content
Nyhet

Trener 2 basis på Hamar

Helgen 21.-23. oktober ble det arrangert Trener 2 basiskurs på Hamar. Dette kurset er felles for alle grener og tar for seg blant annet temaer innen teknikk og bevegelse, trenerrolle, treningslære og treningsplanlegging.

Det ble mange gode diskusjoner, iherdig jobbing med biomekanikk og nyttig erfaringsutveksling for deltagere fra Elverum Turn, Rena IL Turn, Snarøya Gymnastikk og Turnforening, Holmen tropp og turn, Uranienborg Turn og Mosjøen IL Turn i Hamar sin flotte turnhall.

Ekstra hyggelig var det at Mosjøen IL Turn stilte med hele 9 trenere! Denne klubben er et forbilde på klubbutvikling og har blant annet lykkes med å ha mange foreldre som trenere samt økt antall medlemmer til nærmere 500 på noen få år. Nå mangler de kun en turnhall for å øke kapasiteten og kvaliteten ytterligere. Vi ønsker deltakere fra Mosjøen og alle de andre klubbenes deltakere lykke til videre som trenere og i arbeidet med økt trenerkvalitet i det daglige virket.

Første helga i november arrangeres dette samme kurset i Bergen, i skrivende stund har kurset 4 ledige plasser, benytt muligheten og bli Trener 2 -trener du også.

Rakk du ikke å bli med i høst? Følg med på terminlista og bli med på vårens kurs!