Skip to content
Nyhet

Maria reserve til bomfinalen i Paris

Maria Tronrud endte på 10. plass i kvalifiseringen og var dermed andre reserve til bomfinalen under helgens World Challenge Cup i Paris. Paris kunne virkelig levere som arrangør med fulle tribuner i det som skal være hallen under OL i 2024.

For jentene gikk lørdagens kvalifisering ganske bra selv om det ikke ble finaler. Rapporten fra trener Antonio Egri var at alle apparatene fungerte bra for jentene og de turnet som forventet. Maria fikk en liten feil på bom som kostet henne -0,8, men endte fortsatt som reserve som var meget sterkt. En veldig god start på høstsesongen.

For guttene ble det tyngre og de lyktes ikke som planlagt. Det ble testet ut noen nye elementer som fungerte ganske bra, men øvelsene som en helhet satt ikke og de falt dermed relativt langt ned på listene.

For alle resultater kan dere se resultatboken til arrangør (fra side 21) her.
Mer om den norske delegasjonen til konkurransen leser du her.