Skip to content
Nyhet

Bedre klubb – et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Kjenner du til «Bedre klubb«, et utviklingsverktøy for idrettslag? Målet med Bedre klubb er at styrer i idrettslag enkelt skal få oversikt over noen grunnleggende forhold de har ansvar for. Gjennom en spørreundersøkelse som verktøy, skal klubbene/gruppene få bistand til å drive og utvikle idrettslaget sitt på en enklere måte. Verktøyet er gratis!

Bedre klubb – videre utvikling gjelder først og fremst for gruppene i fleridrettslag. Dersom dere er et særidrettslag gjelder verktøyet for hele idrettslaget. Verktøyet er bygget opp som en spørreundersøkelse hvor idrettsgruppene/lagene skal svare på spørsmål innenfor syv grunnleggende organisasjonsområder. Dere vil blant annet få spørsmål og informasjon som kan hjelpe til å utvikle idrettslaget videre. I denne delen har Norges Gymnastikk- og Turnforbund lagt til lenker med direkte informasjon tilknyttet vår idrett.

Spørsmålene i spørreundersøkelsen er delt inn etter temaene organisasjon, trenere, ledelse, anlegg, aktivitetstilbud og arrangement. Dere velger selv hvilke temaer dere ønsker å gjennomføre.

Her finner dere mer informasjon om Bedre klubb.

OBS: Alle klubbene som deltar – er med i trekningen av en premie gitt av NGTF. For å være med i trekningen klubbene ha svart på alle spørsmålene i Bedre klubb – videre utvikling, innen 30.november.

Blir din klubb den heldige vinneren av en skum-bom?

For eventuelle spørsmål eller bistand, ta kontakt med:

Anne-Kristin Sollid