Skip to content
Nyhet

TeamGym EM 2022 i Luxembourg

I går (onsdag) var det kvalifiseringskonkurranse for junior (menn, miks, kvinner).

Junior kvinner. Foto: Tron Lunde
Junior menn. Foto: Tron Lunde
Junior miks. Foto : Tron Lunde

Dagen startet frisk med trening for senior før det braket løs med junior menn og kvalifisering til finalen på fredag. Deretter fulgte miks og til slutt kvinner. I menn ble det kamp om tredjeplassen for Norge og vi kom seirende ut. I miksklassen ble det en 4. plass etter gode gjennomkjøringer. I kvinneklassen var det hele 13 nasjoner med og Norge stilte i 1. pulje. Etter litt nervepirrende venting på resultater fra pulje to endte Norge på 6. plass og dermed var alle lag fra Norge kvalifisert til finalen!

I dag (torsdag) skal seniorer ut i kvalifiseringskonkurranse før finalen på lørdag. Miksklassen starter konkurransen 14:00, kvinner starter 16:30 og menn starter 19:15. Følg med her: https://gymogturn.no/2022/09/14/slik-folger-du-teamgym-i-em/