Skip to content
Nyhet

NGTF og Ifact idrettsanlegg inngår samarbeidsavtale

Daglig leder i Ifact, Hege Helleseth og generalsekretær i NGTF, Mona Kristiansen, undertegner samarbeidsavtalen mellom Ifact og NGTF.

Ifact inngår samarbeidsavtale med NGTF og planlegger et samarbeid i minst fire år.

Ifact er totalleverandør av idrettsutstyr og forhandler av turnutstyr fra Gymnova i Norge. Ifact har base på Laksevåg i Bergen og har lang erfaring innen turn- og gymnastikkutstyr.

Ifact ønsker å bidra til utvikling av turnidretten i Norge

I den nye avtalen inngår «Ifact Norges Cup» (Rytmisk Gymnastikk, Turn Kvinner og Turn Menn) samt det årlige arrangementet «Ifact Gym for Life Norge». Med dette går Ifact aktivt inn i turnidretten i Norge og ser frem mot å bidra til utvikling, vekst og idrettsglede for både aktive deltakere og tilskuere av sporten.

Til tross for en nedgang i medlemsmassen etter pandemien, har NGTF over tid vokst med flere tusen medlemmer hvert år, mye takket være stadig flere spesialhaller for turn – såkalte basishaller. NGTF er derfor svært glade for å ha fått på plass en avtale med Ifact. Ifact er markedsleder når det gjelder turnutstyr i Norge og kjenner godt til våre aktiviteter og grener. Vi er trygge på at dette blir til glede for alle de lagene som trenger nytt utstyr, og ikke minst de som er i prosess med å bygge ny hall. Ifact og NGTF er allerede i full gang med å planlegge en stor mengde utstyr til våre lag gjennom utstyrspakkene som ble muliggjort gjennom gaven på 7,8 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB.

-Vi ser fram til at stadig flere lag også benytter seg av Ifact sin spisskompetanse innen utstyr og anleggsbygging. Vi er også glade for at avtalen gir forbundet mulighet til å satse mer på utviklingen av idrettene og aktivitetene våre gjennom den økonomiske støtten avtalen innebærer, uttaler generalsekretær Mona Kristiansen i NGTF.

Ifact ser også fram til et konstruktivt samarbeid til beste for gymnastikk- og turnidretten i Norge. Spesialistrådgiver i Ifact, Espen Jansen uttaler:

-Gjennom turn får man utviklet alle basis-egenskapene. Turn er «the mother of all sport». Det handler om å leke seg i form, og ha passion for turn. Det å få utfolde seg i en turnhall er både innbydende, inspirerende og utviklende. Med god planlegging, og ved å ha utstyr som motiverer til bevegelse og læring er det lett å skape begeistring. Jeg ser frem til å være med på å fortsette utviklingen av turn i Norge.

Daglig leder i Ifact, Hege Helleseth og generalsekretær i NGTF, Mona Kristiansen, undertegner samarbeidsavtalen mellom Ifact og NGTF.

Daglig leder i Ifact, Hege Helleseth gleder seg også over samarbeidet:

-Vi i Ifact, gleder oss stort over å ha inngått samarbeid med NGTF. Sammen skal vi jobbe for å finne de beste løsningene innen utstyr, optimalisering og brukervennlighet. Ifact ønsker å bidra til at vår kompetanse og erfaring innen gymnastikk og turn spesielt, idrett generelt, og det byggtekniske regelverk, vil bli nyttig for turnmiljøet og føre til videre utvikling.»