Skip to content
Nyhet

Endelig uttaksresultat til EM i TeamGym 2022

Gratulerer til alle som har kjempet seg frem til en plass på nettotropp A! Tusen takk til alle utøverne som har vært med på å konkurrere om plassene i denne perioden og tidligere, det gjør at utviklingen skyter videre og at Norge hevder seg i toppen internasjonalt!

Nettotropp A utgjør den andre selekteringen av landslaget som består av tre juniortropper og tre seniortropper. Utøvere i denne selekteringen er tatt ut til respektive tropper. Uttaket ble gjort etter uke 30. Det endelige landslaget som skal representere Norge i EM i Luxembourg 14.-17. september 2022 er satt!

Resultater finner du her 


Fant du det du lette etter?

Norges Gymnastikk- og Turnforbund

Sognsveien 73

Postboks 5000, 0840 Oslo

+47 21 02 90 00

gymogturn@gymogturn.no