Skip to content
Nyhet

Birgit ble hedret

Det har vært litt av et år for landslagstreneren vår. Tidligere i år giftet hun seg med sin Arnie, og under NM på Elverum ventet også en liten overraskelse.

De siste 30 årene har Birgit Vallestrand vært en solid bidragsyter innen kvinnelig turn i Norge. Fra tidlig 2000-tall har hun var trenerutvikler og kursholder, og etter å ha vært medlem et par år, ble hun i 2003 leder for teknisk komité turn kvinner. Dette var et verv hun hadde i hele seks år.

Hun har vært forbundsdommer i det president, Torgeir Røinås Pedersen betegnet som en årrekke, trener, og hatt uttallige verv på klubb- og kretsnivå.

Lenge var hun også en ressurs for landslaget. Hun var landslagstrener og var med å utvikle «Vi er Norge» sammen med Laurens van der Hout, før hun tok over som landslagssjef selv, midt under covid-pandemien!

Olympiatoppen er en viktig samarbeidspartner for alle forbund i NIF, og Birgit har samarbeidet tett med dem i mange år. De har sett hennes kvaliteter og benyttet henne som en viktig ressurs. Hun har åpnet mange dører for NGTF, og kanskje vært den som har sikret et tett samarbeid med OLT for forbundet vårt.

Listen fortsetter med det viktige arbeidet Birgit har gjort for turn kvinner, og det er kanskje ikke så rart. Hun møter alle arbeidsoppgaver med et smil og stå på-vilje uten like. Forbundets fortjenstmedalje i sølv er derfor vell fortjent!

Vi gratulerer!