Skip to content
Nyhet

Njård Turn søker administrativ leder

Njård Turn driver breddeidrett for barn og ungdom. Njård Turn driver også toppidrett for ungdom som ønsker å trene mye for å prøve ut sitt potensiale, og vi har ca. 1000 turnere i klubben. Njård har tverrsportslige treningsgrupper for barn og ungdom med vekt på motorikk og mobilitet.
Adm Leder vil dele sin arbeidsinnsats ca 60/40 mellom administrasjon og arbeid som trener på barne/breddepartier. Stillingen rapporterer til Sportslig Leder for Njård Turn. Vi er i endring, og sommer 2023 vil vi vurdere om dette skal bli en permanent stilling, og om stillingen i all hovedsak blir administrativ, med mindre arbeid som trener.

Når du jobber i Njård så forventes det at du:
*Har stor glede av å jobbe med mennesker og idrett, og at dette er godt synlig.
*Trives svært godt med lagarbeid.
*Våger å by på deg selv og din personlighet.
*Forstår hvordan ris og ros porsjoneres.
*Vet at latter, glede og sprø påfunn skal være med, også når man driver seriøs idrett.
*Er 100% pålitelig.

Idrettslaget Njård er en fleridrettsklubb i Oslo med ca 4000 medlemmer. Våre idretter er Turn, Rytmisk Gymnastikk (RG), Håndball, Tennis, Langrenn, Alpint, og Fekting. Vårt anlegg med bl.a. Njårdhallen ligger sentralt ved Makrellbekken t-bane stasjon. Njård har 20 ansatte i fulltidsstillinger, ca 160 medarbeidere i deltidsstillinger og ca 120 engasjerte frivillige. Njård styres etter visjonen «Sammen blir vi best».

Se full utlysning: FINN-kode 255329878

Kontaktperson: Henrik Mathisen
E-post: henrik@njaard.no