Skip to content
Nyhet

Sebastian forsynte seg grovt i norsk medaljefest

Gullvinnere fra apparatfinalene f.v.: Jacob Gudim Karlsen, Sofus Heggemsnes, Sebastian Sponevik og Keisha Abdullah Lockert. Foto: Siv Rita Eikeskog

Sebastian virker uslåelig og tar med seg 5 av 6 mulige gull fra apparatfinalene for juniorer under nordisk mesterskap helgen 1.-3. juli! Det er bare å ta av seg hatten for denne ungutten!

Keisha Abdullah Lockert delte gullet med to gymnaster i frittståendefinalen for juniorer. På seniorsiden for guttene tok Sofus Heggemsnes gull i bøylehest og svingstang, mens Jacob Karlsen og Harald Wibye tok hvert sitt gull i henholdsvis ringer og hopp. Til sammen tok Norge med seg 10 gull, og totalt 18 medaljer under dagens apparatfinaler i nordisk mesterskap for juniorer og seniorer.

For seniorene tok Maria Tronrud sølv i bom, mens Sofus fikk med seg ytterligere to sølv i ringer og skranke og Peder Skogvang tok bronse i hopp.

For juniorguttene ble det også bronse for Petter Steinsvik-Nilsen i frittstående og Jacob Kvamsøe i hopp. For juniorjentene tok Keisha Abdullah Lockert og Tomine Roald Gadderud henholdsvis sølv og bronse i bom.

Alle resultatene fra helgens konkurranse finner du her.

Alt i alt en fantastisk helg på Island for den norske troppen ogvså får vi håpe det ikke blir overvekt for Sebastian med seks gullmedaljer til sammen!