Skip to content
Nyhet

Landsturnstevnet i ny drakt

Torsdag 30. juni braker det endelig løs for landets eldste og desidert største stevnet – 32. Landsturnstevnet! Vi gleder oss til å endelig ønske dere velkommen til Sandefjord, Oslofjord Convention Center!

President i NGTF, Torgeir R. Pedersen deler sin glede: «Endelig er vi klare for Landsturnstevnet 2022! Pandemien kostet oss et år, men det bidrar til å gjøre det ekstra hyggelig nå når vi kan møtes og omgås på godt gammelt vis.

Jeg har gledet meg masse og har allerede fått gleden av å delta på Norges Kvinnelige Gymnastikk Veteraner års middag og det var utrolig hyggelig. Så mange spreke damer i voksen alder skal man lete lenge etter. Engasjementet er på topp og jeg gleder meg til å se oppvisningen deres under LT.

Jeg har også rukket å hilse på mange av de som allerede er ankommet Oslofjord Convention Center. Stemningen er god og alle er klare for å vise frem det de har øvd på gjennom lang tid.

Stedet er fantastisk og rammene rundt arrangementet ligger an til å bli utrolig bra. Vestfold og Telemark krets har nedlagt et formidabelt arbeid for at alle skal bli godt ivaretatt, få gode opplevelser og reise hjem med mange gode nye minner.

Jeg ser frem til å følge både workshops og oppvisninger og tror dette blir knall bra! Gleder meg til å treffe dere alle!«

Heidi Marie Taksdal, leder av breddekomiteen er like begeistret som presidenten: «Endelig! Endelig er det duket for Landsturnstevne igjen! Et år på overtid skal vi endelig samle turnfamilien igjen til fine dager med aktiviteter, oppvisninger, Gym for Life og det viktige sosiale samværet. Sånn som vi har gledet oss! Rundt 900 spreke gymnaster i alle aldre skal rulle, svinge, hoppe, snurre, klatre, danse, over, under, synge, le, smile og kose seg i finværet i Melsomvik utenfor Sandefjord. Jeg gleder meg til å gå rundt og ta inn den gode stemningen som bare er helt spesiell for Landsturnstevnet, den stemningen som bare våre flotte gymnaster klarer å skape.

En stor takk til Vestfold og Telemark Gymnastikk- og Turnkrets som har stått på i flere år, taklet covid og funnet løsninger som gjør at vi får disse flotte dagene sammen, endelig skal de få lønn for alle dugnadstimer og de gleder seg stort til å ta imot alle sammen.

For dere som ikke har anledning til å være med denne gangen, men som er i nærheten – ta gjerne turen innom Gym for Life på lørdag 2.juli kl. 11 for å lage god stemning i hallen, se mer informasjon om programmet her.«

God fornøyelse alle sammen 😊

Tidsplan