Skip to content
Nyhet

Vinnere av NM apparatfinaler

Det ble nok en spennende dag under NM i turn i Elverum. To ulike vinnere ble det fordelt på de fire apparatfinalene for kvinnene og fire ulike vinnere i apparatfinalene for herrene. Resultater fra gårsdagens konkurranser finner dere her

Hos kvinnene ble Juliane Amalie Tøssebro fra Laksevåg Turn og IL vinner av både hopp (12,400 poeng) og frittstående (12,950 poeng). Maria Tronrud fra Oslo TF tok seier både i bom og skranke med henholdsvis 13,650 poeng og 12,150 poeng.

For herrene tok Peder Skogvang gull i frittstående (13,000 poeng), Sofus Heggemsnes fra Oslo TF tok gull i bøylehest med 13,500 poeng og ringer med 13,300 poeng. Sebastian Sponevik (Hoppensprett) tok både gull i hopp (13,500 poeng) og i svingstang (12,900). Harald Wibye fra Laksevåg turn og IL tok med seg gullet i skranke med 13,700 poeng.

Oslo Turnforening vant begge lagkonkurransene for kvinner og menn !

NGTF retter stor takk til Elverum for et vel gjennomført NM!