Skip to content
Nyhet

Ny avdelingsleder for Organisasjon

Eirik Bolme (30) har blitt ansatt som avdelingsleder for Organisasjon i NGTF fra 1. September.

Bolme kommer fra stillingen som lønns- og regnskapsleder i Kanmer AS, men er nok aller mest kjent fra sin fartstid i Norges Danseforbund, hvor han sist var ansatt som organisasjonssjef. Han har gjennom sine åtte år i idretten jobbet med både organisasjon, toppidrett og utdanning, og er i tillegg trener- og internasjonal dommer i sin idrett. Eirik har i ung alder opparbeidet seg en solid erfaring og et bredt nettverk NGTF vil dra nytte av.

Eirik er opprinnelig fra Molde men flyttet til Oslo i 2011 hvor han utdannet seg på Norges Idrettshøgskole. I 2021 tok han etterutdanning innen organisasjon og ledelse ved samme høgskole, parallelt med jobben i idretten.

Eirik er en ung og initiativrik ansatt som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

Velkommen til oss!