Skip to content
Nyhet

Barnekretsturnstevne i MRGTK på Hareid 11-12 juni 2022

BKTS ble arranger på Hareid 11 – 12 juni og var en del av 100-års jubileumsmarkeringen til Hareid IL Turn. Det var 250 deltakere og alle var strålende fornøyde med arrangementet.

Lørdag var det turntog, treninger, middag m/underholdning. Søndag var det alle oppvisningene med fullsatt hall. Vinneren av både stevnepris og show/oppvisning ble arrangørlaget Hareid IL Turn med 93 gymnaster.

De som deltok på BKTS var; Kristiansunds Turnforening, Ekko/Aureosen IL Turn, Sykkylven IL Turn og RG, IL Hødd Turn og Hareid IL Turn. Neste år skal BKTS være i Sykkylven 3-4 juni 2023, og da håper vi at enda flere lag og foreninger kan være med.


Tusen takk til Hareid IL Turn for et flott barnekretsturnstevne, dere er flinke arrangører.