Skip to content
Nyhet

Syv nye sørlandsmestere i rytmisk gymnastikk

Lørdag 14.mai var det igjen klart for å kåre Sørlandsmestere i rytmisk gymnastikk. 27 individuelle gymnaster konkurrerte i 6 klasser, mens hele 5 duo/trio tropper stilte i nasjonal klasse noe som er en gledelig økning siden forrige SM.

Kretsens RG klubber er Grimstad, Kristiansand, Mandal og Tvedestrand og alle stilte med jenter i mesterskapet. Denne gangen ble det et velfortjent storeslem til Tvedestrand som hentet hjem 6 gull mens Mandal sikret seg det syvende.

Sørlandsmestere 2022, foran fra venstre: Eva Levine Fagervik, Linde Skrettingland, Åse Karin Gustavsen. Bak fra venstre: Marte Olsen, Olene Skrettingland, Julie Steller Evanger, Aurora Ilene Rølland.

Vi gratulerer de ferske Sørlandsmesterne i 2022:
Åse Karin Gustavsen – Nasjonal klasse rekrutt 11 år
Eva Levine Fagervik – Nasjonal klasse rekrutt 12 år
Linde Skrettingland – Internasjonal klasse rekrutt 12 år
Marte Olsen – Nasjonal klasse junior A
Julie Steller Evanger – Nasjonal klasse junior B
Aurora Ilene Rølland – Nasjonal klasse senior B
Olsen/Skrettingland – Nasjonal klasse duo/trio

Se fullstendig resultatliste (link når vi har listen og den ligger ute)

Også mini-rekruttene fant veien til Tvedestrand idrettspark hvor Tvedestrand TIF sto som arrangør. De 18 jentene mellom 5-10 år var for unge til å konkurrere, men strålte på oppvisning og fikk flotte tilbakemeldinger på diplomer fra dommerne.

Kretsens dommere er uunnværlige for å kunne holde et RG-arrangement og denne lørdagen var 4 blide dommere på plass og gjorde dagen topp, godt oppsummert fra en av gymnastene: ‘de fikk oss liksom til å ville smile’.

Dagens blide dommere (fra venstre) Katarzyna Zolnovska, Karoline Abrahamsen Johansen, Maria Heidenberg Lund og Aurora Ilene Rølland.

God stemning og flotte rammer stod Tvedestrand TIF for og vi ønsker klubben lykke til med å arrangere Norgesfinalen på samme sted i juni! Der er det også flere av kretsens gymnaster som skal delta og som har hevdet seg godt i de nasjonale konkurransene tidligere i år, så det blir spennende på hjemmebane i kretsen.